MTND 2018 - magazín

30.10.2018

Magazín, který je celý věnovaný nošení dětí a kontaktnímu rodičovství? To by byla pecka! A přesně takovou pecku jsme pro vás k letošnímu Mezinárodnímu týdnu nošení dětí připravili. Mysleli jsme přitom jak na ty, kdo s nošením začínají, tak na zkušené nosící rodiče.

Přečtete si v něm zpověď keňské babičky, které nosí od svých šesti let až dodnes. Doporučujeme vám i skvělý článek o tom, jak nošení pomáhá při terapii lidí s handicapem - a jaké zázraky se díky kontaktu a nošení můžou stát! Jelikož jsou letos hlavním tématem dvojčata, najdete v časopisu hned několik článků věnovaných jim. Můžete si přečíst o kojení i nošení dvojčat a také o tom, jak vybrat šátek na dvojčata. Chybět nebude ani rozhovor: vyzpovídali jsme holandskou lektorku nošení dětí Milušku a zeptali se jí také, jak přišla ke svému českému jménu! Fascinující je vyprávění o ručně tkaných šátcích: přečtěte si, jak staré tkalcovské řemeslo díky maminkám tkadlenám opět ožívá!