MTND 2017 - magazín

07.01.2018

Letos jsme pro vás připravili naprostou novinku. Časopis, který má v názvu zkratku MTND - tedy Mezinárodní týden nošení dětí.

Jeho cílem je především informovat, podporovat nošení, šířit dobré vibrace.Rozhodli jsme se pro časopis bez reklamy, pokud se v článcích vyskytují názvy výrobků, je to jen tehdy, pokud to má zásadní informační hodnotu (např. u článku o nošení na kolečkách).

V tomto prvním ročníku a v jeho dalších následovnících vás chceme informovat o všem, co s nošením souvisí.Kromě obecných informací chceme psát o nošení ve specifických životních situacích (když jsou rodiče nebo dítě nemocní nebo hendikepovaní), chceme přinášet reportáže z komunitních projektů a zajímavých akcí.

Časopis má pod svými křídly spolek Asociace podpory rodiny a kromě něj ho podpořily také firmy, jejichž medailonky si můžete přečíst v závěru.

Všem autorkám, editorkám, korektorkám, fotografkám a dalším pomocnicím moc děkujeme!

A vám přejeme příjemné počtení a prosíme o sdílení, ať má naše snaha co největší dosah.

Magazín se zobrazí, v novém okně vašeho prohlížeče, po kliknutí na odkaz ke stažení v úvodu tohoto článku.